Sista beställningsdag för jord och gödsel 31/3

Nu är det dags att beställa vårens jord och gödsel med produkter från Rölunda.

Läs igenom vad som finns att beställa och klicka sedan i formuläret längst ner med det ni önskar köpa så ordnar vi med inköpet. Senast 31 Mars ska beställningen var gjord. Om ni inte vill göra det digitalt så kan ni fylla i beställningspappret och lämna det i den gröna brevlådan i Aklejan. Leverans kommer att ske i mitten av April.

Information om produkterna finns nedan eller hos https://www.rolunda.com/produkter
Natur Plantjord 50L 45kr st Plantjord som berikats med KRAV-tillåten naturgödselkompost. Stort innehåll av lättillgänglig näring samt ett balanserat mikroliv. Godkänd för ekologisk odling. Användning: Lämplig för plantering av normalt krävande växter utomhus. Blandas med uppgrävd jord.
Natur Kogödsel 50L 50kr st Natur kogödsel är en välkomposterad KRAV-tillåten kogödsel med tillsats av naturgödsel. Natur kogödsel har ett stort innehåll av näring samt ett rikt mikroliv. Godkänd för ekologisk odling. Användning För gödsling och jordförbättring av hela trädgården.
Natur Barkmull 50L 40kr st Finsorterad komposterad bark med tillsats av naturgödsel. Användning För jordförbättring av såväl leriga som lätta jordar.
Biokolskompost 40L 150kr st Biokol är en blandning av träkol och hönsgödselkompost. Biokol har en unik förmåga att hålla vatten och näring tills dess växten behöver det. Kolen i påsen är EBC-certifierad. Användning För jordförbättring av tunga och lätta sandjordar. Fungerar utmärkt även i grönsaksland.
Torvfri Jord 40L 60kr st Torvfri kraftigt gödslad komposterad jord. Innehåller enbart naturliga återvunna råvaror från jord och skogsbruk. Användning För plantering av träd buskar och perenner utomhus.
Taggar: